Back to top

El NEUCAT 2019-2020, més precís

Així ho han assegurat aquest dijous, 5 de desembre, el delegat del Govern a Tarragona, després d'una reunió de coordinació amb els diferents representants dels cossos d'emergència, els gestors de carreteres i les empreses subministradores de serveis.
Cossos emergència durant la reunió del pla NEUCAT 2019-2020

El delegat del Govern a Tarragona, Òscar Peris, i el director dels Serveis Territorials d'Interior, Joan Carles de la Monja, s'han reunit aquest dijous, 5 de desembre, amb els representants dels diferents cossos d'emergència, els gestors de carreteres de les diferents administracions i les empreses subministradores de serveis per preparar la campanya del pla NEUCAT 2019-2020 a les comarques de Tarragona.

Una trobada anual que busca millorar la coordinació i la resposta de tots els agents implicats davant el risc de nevades.

Novetats 2019-2020

Com a novetat d'aquesta nova campanya, Peris destaca una major precisió en els avisos de risc de neu. D'aquesta manera es passarà d'un avís només comarcal a un avís més local.

Tanmateix, el delegat del Govern ha destacat el major control que hi haurà, a partir d'ara, de les unitats de màquines llevaneus, les quals es podran seguir des de la sala de control de tots els cossos de seguretat implicats.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades