Nil Viña i Guillem Jansà aconsegueixen el bronze als World Skate Games

La selecció sub19, on juguen els roigs-i-negres Viña i Jansà, s'ha imposat a Portugal (7-5) en el duel pel tercer i quart lloc.

És el partit que ningú no vol jugar, però no deixa d'haver-hi una medalla en joc. La selecció sub19, dirigida per Sergi Macià, ha aconseguit una meritòria medalla de bronze en el Mundial disputat a San Juan, després d'imposar-se a Portugal (7-5). Ha estat un partit vistós i emocionant per l'espectador, ja que al final dels cinquanta minuts reglamentaris s'ha arribat amb empat en el marcador (4-4).

En el temps extra, el combinat estatal ha posat la directa i s'ha penjat el bronze. Els jugadors del Reus Nil Viña i Guillem Jansà han estat protagonistes directes de l'èxit obtingut, ja que el porter ha disputat cada minut del duel i Jansà ha anotat l'empat a u. D'aquesta manera, Jansà posa punt final a l'aventura al Mundial d'Argentina, mentre que Viña continuarà a San Juan una setmana més per la disputa del Mundial sènior.

Torn pels grans

Un cop finalitzat el Mundial sub19, ara arrancarà el torneig absolut. Sergi Aragonès i Marc Julià disputaran el certamen defensant la selecció estatal, Checco Compagno ho farà amb Itàlia i Diego Rojas amb Xile. El combinat dirigit per Guillem Cabestany, Portugal i Argentina són les principals favorites per emportar-se l'or.

FOTOGRAFIA: Federació Espanyola de Patinatge