Back to top

'No ens hem quedat sense Nit del Foc'

Mig miler de persones han pogut gaudir d'una versió adaptada a la pandèmia d'un dels esdeveniments més estimats per la gent de Cambrils. Com a mínim, la plaça del Setge s'ha tornat a encendre...

Cambrils ha pogut viure, ni que sigui d'una manera ben diferent a l'habitual, la Nit del Foc. Com cada primer cap de setmana de setembre, les espurnes s'han apoderat de la plaça del Setge, però aquest 2021, la pandèmia ha obligat a restringir l'aforament, a no permetre l'actuació de colles de fora vila i també a reduir l'espai només al Setge, quan habitualment la nit del foc arrenca des de la plaça de la Vila.

L'organització valida aquesta proposta tot i que admeten que no és el que els hagués agradat fer. Sí que és cert que es manté la ritualitat, perquè molts cops, la Nit del Foc serveix de punt de trobada després de les vacances d'estiu i just abans dels dies forts de la Festa Major de la mare de Déu del Camí. Enguany, primer els més menuts i després La Farnaca, els diables Cagarrieres i la Galera de Foc, entre altres, van fer cremar el Setge. 

Paraules clau:

Notícies relacionades