Back to top

No ha pogut ser

El Reus no aixecarà el títol de l’OK Lliga. Els roigs-i-negres no han pogut superar el Liceo, que s’ha proclamat campió (2-5).

Una blava a Marc Julià ha marcat l'inici del partit. César Carballeira ha enviat la bola per damunt de la porteria de Càndid Ballart. El Reus ha aguantat la inferioritat, i aleshores, ha aparegut Joan Salvat per avançar els roigs-i-negres amb un bon xut des de la distància (1-0). El Reus encara estava celebrant la diana del capità i Marc Grau, amb una mica de fortuna, ha fet l'empat (1-1).

La resposta dels de Jordi Garcia ha estat un xut de Checco Compagno que ha impactat amb el ferro. El refús se l'ha quedat Àlex Rodríguez, que ha carregat la pala per capgirar l'electrònic (1-2). Dues ocasions han necessitat els gallecs per remuntar el duel.

A la represa els col·legiats han xiulat un penal a Sergi Aragonès, una acció que ha aprofitat Dava Torres per eixamplar diferències (1-3). El Reus ha tingut l'opció de fer el segon des de la directa, però Carles Grau ha encertat les intencions de Marc Julià.

Salvat torna a marcar

Quan més ho necessitava el Reus, ha aparegut la sang del Prim de Joan Salvat per escurçar distàncies. El capità ha aprofitat una assistència al segon pal per fer el segon (2-3). Un gol que ha estat respost amb una diana del Liceo, firmada per Jordi Adroher (2-4).

El Reus ha tingut l’opció de reenganxar-se al partit, però Marín ha fallat un penal i, a la jugada següent, Carballeira ha sentenciat (2-5). Els de Jordi Garcia s’han deixat la pell fins al final, però no ha pogut ser.

Força, Reus!

Aquest equip ha arribat a la final de la Copa i de l’OK Lliga, unes fites inimaginables fa uns mesos. Temporada que frega l’excel·lent del Reus, que ha reenganxat a una afició entregada i que confirma que aquest equip té futur

Recupera el postpartit

Paraules clau:

Notícies relacionades