Back to top

"No hem detectat que hagi caigut l'interès per la ZAL"

El president del Port de Tarragona explica a Canal Reus que la davallada de tràfic de mercaderies, arran de la covid, se situa al 20%

Des del Port de Tarragona asseguren que s'estan recuperant de "l'efecte covid" i la davallada de tràfic de mercaderies va a la baixa. De fet, tenen la mirada posada en la Zona d'Activitats Logístiques i en obrir el concurs per a la gestió del moll de Balears, la nova terminal de creuers.

En una entrevista a Canal Reus, el president del Port de Tarragona, Josep Maria Cruset, assegura que la davallada del tràfic de mercaderies que es va viure durant el primer semestre de l'any, s'està reduint. De fet, situa aquesta caiguda "a l'entorn del 20%, quan fa uns mesos se situava al 25%". Pel que fa al transport de persones, l'aposta pels creuers, donada la situació sanitària, endarrereixen la licitació de la gestió de la nova terminal de creuers fins al mes de març.

Les obres de la ZAL: primer trimestre

Més enllà d'això, estan enllestint els projectes d'urbanització de la Zona d'Activitats Logístiques i preveuen iniciar les obres el primer trimestre del 2021. Consideren que la pandèmia no frenarà que s'hi instal·lin diverses empreses.

El Port de Tarragona clourà la celebració dels 150 anys del Museu del Port amb la inauguració de la seva renovació al voltant del mes de març.

Entrevista

Parlem amb Josep Maria Cruset, president del Port de Tarragona, per a que ens expliqui la davallada  de tràfic de mercaderies arran de la covid.

Paraules clau:

Notícies relacionades