Back to top

El "no" a la MAT arriba al govern espanyol

Alcaldes i consells comarcals afectats per la MAT s'han reunit amb el subdelegat del Govern a Tarragona, Joan Sabaté, per expressar la seva unanimitat de rebuig a aquesta infraestructura.

El projecte de Forestalia que pretén construir una línia de molt alta tensió al territori segueix portant cua i sumant consensos. Després que la fa gairebé dues setmanes la Diputació de Tarragona aconseguís reunir una quarantena d'alcaldes i tots els consells comarcals afectats, aquest dijous al matí, representants dels municipis per on ha de passar aquesta nova MAT, s'han reunit amb el subdelegat del Govern a Tarragona, Joan Sabaté.

En aquesta trobada, han volgut mostrar-li la unanimitat de rebuig a aquesta infraestructura per part de tots els territoris i presentar-li un informe jurídic, tècnic i ambiental que deixi clar tot el que suposaria pels seus municipis. Assenyalen que són pudents, però que és un projecte que no entenen, que el que els fa por és el que hi ha darrere que desconeixen i que aquesta línia "amaga alguna cosa".

Sabaté ofereix consens

Ara per ara cal esperar, però tal com ells mateixos indiquen la resposta per part de Sabaté ha estat empàtica i els ha assegurat que transmetrà totes les queixes i informes al Ministeri per tal que aquests siguin estudiats.

Paraules clau:

Notícies relacionades