Back to top

Noemí Llauradó: "Hard Rock serà un factor de desestacionalització"

La presidenta de la Diputació de Tarragona ha assegurat aquest dijous que el projecte serà una realitat si la multinacional compleix amb els requisits mediambientals.

Al bell mig de les negociacions entre el Govern de la Generalitat i els partits de l'oposició al Parlament de Catalunya per tirar endavant els pressupostos del Govern, Hard Rock s'ha convertit en una eina de joc tant imprescindible com incòmode. Un projecte impulsat des de l'antiga Convergència i el PSC i que des del territori es reclama amb insistència, però que alguns sectors de la societat no veuen amb bons ulls. Aquest dimecres, el president de la Generalitat, en visita protocol·lària a Reus, ha rebut una forta escridassada per part dels contraris al projecte. 

Aquest dijous n'ha parlat Noemí Llauradó, presidenta de la Diputació de Tarragona i un dels càrrecs més importants d'Esquerra al territori. Llauradó assegura que si Hard Rock compleix amb els requisits mediambientals podrà tirar endavant, i que de ser així, "amb la voluntat d'obrir durant tot l'any serà un factor de desestacionalització" per la temporada turística de la Costa Daurada. 

L'Aeroport, l'altre factor

I és que segons Llauradó, cal que el territori s'allunyi del sol i platja per potenciar el turisme. "El canvi climàtic ja ens està portant visitants fora de temporada, però cal que els sectors públic i privat s'uneixin per incrementar l'oferta", assegura. I en aquest aspecte creu que Hard Rock serà un punt positiu. De fet, defensa que els darrers anys ja s'han fet esforços en aquest sentit: "amb la pandèmia hem canviat la manera d'entendre el turisme" i la Diputació, diu, així ha treballat. 

El que quedaria ara és la gestió territorialitzada de l'Aeroport de Reus. Diu Llauradó que "actualment la taula de promoció de l'Aeroport és una eina on podem dir la nostra els agents del territori" però defensa que caldria incrementar aquest poder de decisió. 

Aeroport de Reus

Paraules clau:

Notícies relacionades