Back to top

Noemí Llauradó vol ser el canvi transformador d'un Reus per a tothom

L'actual vicealcaldessa de la ciutat ha estat presentada oficialment com a alcaldable per a les eleccions de 2023. A l'acte de la plaça Llibertat hi han assistit el president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, i la consellera d'Igualtat i Feminismes, Tània Verge.

Vull donar els millors anys de la meva vida a la ciutat de Reus”. Així començava el seu discurs Noemí Llauradó a la presentació oficial de la seva candidatura a l’alcaldia de la capital del Baix Camp, per Esquerra Republicana de Catalunya. De fet, una Noemí Llauradó molt emocionada ha pujat a l’escenari sota els aplaudiments de més d’un centenar de persones que l’acompanyaven en aquest acte.

La candidata a l’alcaldia ha tret pit de la feina feta durant els tres anys de mandat, una feina que simbolitza les bases del projecte que, des d’esquerra, volen oferir a la ciutat: planificació, participació ciutadana i estabilitat. Llauradó ha afirmat que vol esdevenir el “canvi transformador d’un Reus per a tothom, d’un Reus que és divers i que és plural”. Per aquesta raó, ha parlat de la importància d’escoltar a la població, d’ajudar els joves a aconseguir habitatges i llocs de treball dignes, però també de donar un cop de mà a la gent gran i a les seves necessitats. 

Reus, ciutat referent de la demarcació

La candidata ha insistit en la idea de fer de Reus una ciutat encara més verda i sostenible, i de vetllar per mantenir-la com una referent al territori. Perquè, segons l’actual vicealcaldessa, “allò que és bo per la ciutat, també ho és per la demarcació, i viceversa”.

El valor social de tenir una alcaldessa

En aquesta presentació oficial l’han acompanyat la consellera d’Igualtat i Feminismes, Tània Verge, i el president de la Generalitat, Pere Aragonès, qui han declarat que “Noemí Llauradó és la millor candidata que pot tenir la ciutat de Reus”. Segons ha explicat Verge, l’entrada de Llauradó a l’alcaldia ajudaria a fer més igualitària la representació política catalana, ja que, avui dia, només un 23,5% d’alcaldies estan encapçalades per una dona.

Paraules clau:

Notícies relacionades