El Noia s’emporta el primer partit

Els de Jordi Garcia han estat per davant en el marcador durant bona part del duel (4-2), però els visitants han capgirat el partit.

L’estrena del Reus al play-off no podia començar millor. Al minut i mig de partit, Sergi Aragonès ha superat Blai Roca aprofitant el refús d’un penal (1-0). Amb l’avantatge en el marcador, els de Jordi Garcia han jugat a controlar el duel amb possessions pausades.

En una acció aïllada, Jordi Bargalló amb una jugada individual ha superat un bon Martí Zapater per fer l’empat (1-1). La resposta del Reus ha arribat al cap d’un minut, en una jugada de Compagno -que era penal- i que Diego Rojas ha aprofitat per fer el segon (2-1). Aragonès ha fet el tercer des de la pena màxima (3-1), però abans del descans, una acció de Kylian Gil ha tornat a ajustar l’enfrontament (3-2).

El Noia remunta

Fotografia: Reus Deportiu

Als cinc de la represa, Blai Roca ha aturat la desena executada per Marc Julià. Poc després, Martí Zapater amb el casc ha aturat un míssil d’Eloi Mitjans des de la directa, una acció que ha fet sortir de la pista al porter ganxet i ha obligat a debutar, per uns instants, el jove Nil Viña.

Sergi Aragonès ha recuperat una bola tapant un xut visitant, i ha finalitzat a la perfecció un u contra u davant de Roca (4-2). En aquesta ocasió, la resposta del Noia no ha tardat a arribar, i Aleix Esteller ha tornat a situar els de Sant Sadurní al partit (4-3). A menys de vuit pel final, Martí Gabarró ha engaltat una bola penjada per situar l’empat (4-4), i després ha convertit la desena per situar els de Pere Varias per davant (4-5).

S’ha de guanyar a Sant Sadurní

Els de Jordi Garcia ho han intentat sense porter, però el marcador no s’ha mogut més. Derrota dura després de controlar bona part del partit, un resultat que obliga els ganxets a guanyar a Sant Sadurní la setmana vinent per continuar vius al play-off.