Back to top

El nou camp de gespa artificial, llest a finals de març

Aquesta setmana han arrancat les obres de l'equipament, que s'allargaran durant les pròximes setmanes. Un cop els treballs estiguin llestos, el complex comptarà amb dos camps de gespa natural i dos de gespa artificial.

Si no hi ha imprevistos, el nou camp de gespa artificial situat a l'annex de l'Estadi Municipal serà una realitat a finals de març. Un camp necessari per al dia a dia de la Fundació Futbol Base Reus i també pel Reus Futbol Club Reddis. Uns treballs que suposen una inversió de 600.000 euros, i que també comportarà una instal·lació de llums de led. Finalment, un cop el camp estigui llest, es tancarà el complex. D'aquesta manera, el complex recuperarà el quart camp de futbol, dos dels quals seran de gespa natural i els altres dos de gespa artificial.

Un projecte que ve del mandat anterior

Amb la fallida del projecte del Centre Aquàtic i de Fitness, l'Ajuntament liderat per Carles Pellicer va posar damunt de la taula el projecte d'aquest camp amb els diners que s'havien de destinar al CAiF. Una iniciativa que suplirà la manca de camps dels dos usuaris del complex futbolístic de l'Estadi Municipal.

Paraules clau:

Notícies relacionades