Back to top

El nou CAP del barri del Carme es començarà a construir el 2023

L'Ajuntament desencallarà el desdoblament del CAP Sant Pere abans de l'estiu i espera arrancar les obres del nou centre d'atenció primària del carrer Sant Benet abans de les eleccions municipals.

L'Ajuntament de Reus posarà punt i final a una de les incògnites del mandat: què passarà amb el desdoblament del CAP Sant Pere que es va anunciar durant la campanya electoral del 2019. Aleshores, Esquerra a Reus conjuntament amb la regió sanitària del Camp de Tarragona, van presentar la proposta de construir un nou centre d'atenció primària al barri del Carme, concretament, a la zona del carrer Sant Benet, on actualment hi ha una aparcament de superfície. 

La pandèmia i alguns problemes administratius han complicat l'assumpte, que versa al voltant de tres potes: l'Ajuntament, la Generalitat i també l'Incasòl, que és propietària dels terrenys. Segons ha explicat al Qüestió de Fons de Canal Reus aquest divendres la vicealcaldessa Noemí Llauradó, "abans de l'estiu se signarà el conveni que permetrà desencallar aquest desdoblament". Les obres del nou centre podrien començar durant el 2023. 

Segons Llauradó "no només parlem d'un CAP, sinó també d'un aparcament soterrat i habitatges", diu Llauradó. 

El Bícing de Reus

Llauradó ha explicat també que abans del mes de juny del 2023 la ciutadania tindrà l'opció de fer ús d'un sistema públic de bicicleta compartida. Aquesta setmana es presentarà el prototip de les bicicletes que ja tenen alguns aparcaments ubicats a tocar dels pàrkings municipals. En una primera fase només ho podrà fer servir els treballadors de l'Ajuntament, però s'espera que l'any vinent ho pugui fer servir tothom. Segons la vicealcaldessa es tracta d'un projecte que s'endegarà des de Reus Serveis Municipals. 

Paraules clau:

Notícies relacionades