Back to top

El nou centre de l'Alzheimer s'obre a la ciutadania

Durant els últims dies el centre ha acollit un miler de persones que han visitat les instal·lacions i han pogut conèixer de primera mà com serà el seu funcionament.
Jornada de portes obertes al Nou centre Alzheimer de Reus

Després d'un estiu treballant en les obres de l'edifici, el nou Centre d'Alzheimer de Reus està gairebé enllestit per obrir les seves instal·lacions en les properes setmanes. La fundació Rosa María Vivar és l'entitat que ha impulsat aquest projecte que, amb molta il·lusió, ha ensenyat a la ciutadania durant 3 dies en unes jornades de portes obertes.

Més d'un miler de persones han visitat les instal·lacions per tal de conèixer els diferents mòduls que integren aquest centre considerat pioner a Catalunya.
Aquest nou equipament està gestionat per l'Associació d'Alzheimer de Reus i compta amb diversos espais per a usuaris amb diferent grau de demència. Una sala de fisioteràpia, els jardins terapèutics, una cuina taller o un espai per a l'estimulació sensorial són algunes de les zones més curioses del nou centre.

imatge dels horts del nou centre d'Alzheimer de Reus

Es calcula que cada 3 segons es diagnostica un nou cas de demència al món i des de la fundació Rosa María Vivar i de l'associació d'Alzheimer de Reus volen reivindicar la necessitat de crear més centres com aquest.

Paraules clau:

Notícies relacionades