Back to top

Nou Cicle de Cinema Solidari a Cambrils

Per cinquè anys consecutiu, pel·lícules i curtmetratges busquen conscienciar, enguany, sobre el racisme i la vulneració dels drets humans.

Tres dies i sis projeccions. Aquesta és la programació que han preparat el Club de Cinema ACTE i el Banc del Temps per al Cicle de Cinema Solidari d'enguany, centrat en donar visibilitat a persones que lluiten contra les violacions dels drets humans. 

cinema solidari rambla cambrils

Ho faran els dies 26 d'abril amb la projecció de la pel·lícula 'AMIN' de Philippe Faucon, el dia 4 de maig amb quatre curtmetratges diferents de directors novells i l'11 de maig amb 'Jats'uts Meyah'. En total, sis projeccions que volen conscienciar sobretot en casos de racisme.

Per això, els beneficis aniran destinats enguany al grup Reus Refugi. Una entitat que es dedica precisament a preservar els drets d'aquelles persones migrants a casa nostra. En cada projecció, a més, els assistents podran gaudir d'un col·loqui de diversos usuaris de Reus Refugi que podran explicar en primera persona la seva experiència. 

Paraules clau:

Notícies relacionades