Back to top

Nou ERTO a Port Aventura que afecta uns 1.500 treballadors

La companyia ha aplicat l'Expedient de Regulació Temporal d'Ocupació sobre el personal d'estructura dedicat a serveis centrals i gestió corporativa.
especial

Després de la decisió del Govern de prorrogar l'estat d'alarma per a frenar l'expansió del COVID-19, PortAventura World ha decidit prolongar la sèrie de mesures de caràcter extraordinari.

La companyia ha aprovat dins del Pla de Contingència, la pròrroga de l'Expedient de Regulació Temporal d'Ocupació (ERTO) sobre el personal d'estructura dedicat a serveis centrals i gestió corporativa.

A més, ha presentat un nou ERTO que inclou a 1.492 persones dedicades a tasques operatives en parcs i hotels.

Des del sindicat de Comissions Obreres, la secretària general a PortAventura, Mariluz Guillamón, ha explicat a Canal Reus que se senten satisfets per haver aconseguit un acord amb l'empresa que garanteix que els treballadors rebran el 90% del sou. Una mesura que es dóna mentre duri l'estat d'alarma i no es pugui reactivar l'activitat del resort.

A l'espera de poder reprendre l'activitat habitual

Totes dues mesures obeeixen a causa de força major a causa de l'obligació de mantenir tancat el resort decretada per les autoritats sanitàries.

Durant aquesta pròrroga, la companyia complementarà salarialment la prestació per desocupació. En aquest sentit, PortAventura World analitzarà la situació de manera contínua i mantindrà un contingent de persones que permeti assegurar la continuïtat del negoci durant aquest període.

La companyia espera reprendre la seva activitat habitual al més aviat possible, si bé farà prevaler la salut dels seus empleats i col·laboradors en tot moment.

megabanner

Paraules clau:

Notícies relacionades