Back to top

Nou impuls a la restauració del Castell de l'Albiol

El ple de l'Ajuntament de l'Albiol ha aprovat el projecte d'obra de la fase III de la restauració del Castell del municipi amb un pressupost previst d'una mica més de 90.000 euros.

L'Ajuntament de l'Albiol ja disposava amb anterioritat d'un projecte bàsic i executiu de l'obra, la fase II, que ja està adjudicada una actuació de consolidació d'urgència de la muralla en les seves diferents estructures i paraments d'aquest monument històric. La nova fase d'aquest projecte aprovada per l'Ajuntament del municipi permetrà consolidar la muralla del castell de l'Albiol i crear un punt d'informació turística que no existia anteriorment.

Això suposarà una inversió total de 90.208,84 euros. En conjunt, una inversió que permetrà restaurar gran part del castell i millorar les instal·lacions municipals per fer difusió d'aquest monument com l'adaptació del consistori, millores per la seva eficiència energètica i la millora de la connectivitat tecnològica de l'Ajuntament.

Des de l'Ajuntament de l'Albiol també s'indica que ja s'ha demanat una subvenció a la Generalitat de Catalunya per avançar, en un futur pròxim, en la fase IV d'aquesta restauració.

castell albiol

Paraules clau:

Notícies relacionades