Back to top

Nou incident amb un camió de la brossa de Reus

Aquesta matinada, a les instal·lacions de Sirusa, segons els treballadors del servei de recollida de les escombraries, un vehicle ha estat a punt d'incendiar-se.
Camio

Els treballadors del servei de recollida de les escombraries i neteja de la ciutat de Reus asseguren estar atemorits. Denuncien, des de fa mesos, que el parc de vehicles està obsolet. 

Aquest dijous, de matinada, ha estat a punt d'incendiar-se un altre camió, en aquest cas a les instal·lacions de Sirusa a Tarragona, on els camions de Reus descarreguen les deixalles. El fet que l'accident hagi passat en aquestes instal·lacions ha facilitat evitar que s'incendiés.

El nou contracte

Des dels sindicats asseguren que no poden més, que els treballadors surten amb por a treballar i per això, reclamen auxili. Precisament, la setmana vinent està previst que es desencalli el segon plec de clàusules del nou contracte de la brossa. 

De fet, el gran problema del parc de camions del servei, és que el contracte està prorrogat des de fa més de dos anys, el que ha obligat a l'Ajuntament a llogar vehicles per poder substituir els que han quedat fora de servei. 

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades