Back to top

Nou mobiliari al Raval de Santa Anna

Són elements de fusta amb jardineria i plataforma d'estada, que volen crear nous espais de relació

Aquesta setmana ha començat la instal·lació del nou mobiliari urbà del raval de Santa Anna. Són elements de fusta amb jardineria i plataforma d'estada, que volen crear nous espais de relació. A més, permeten canviar la imatge del vial i generar nous espais de relació.

Així doncs, es creen llocs d'estada i de convivència, que es configuren com a vestíbuls dels establiments comercials i patrimonials, i contribueixen a incentivar l'activitat econòmica i a promocionar el patrimoni arquitectònic. Aquests espais d'estada, es dissenyen també amb jardineria, fet que contribueix a naturalitzar l'entorn amb l'increment d'espais verds.

De cara al mes d'agost, la segona fase s'espera que sigui una realitat en procés que completi la conversió de la via. Les obres es duran a terme des del carrer de Santa Anna fins a la plaça Catalunya i  tindrà un cost de 775.000 euros.

Dinamitzar l'espai

De moment, està previst que per la Diada de Sant Jordi s'instal·lin paradetes per aprofitar aquesta vianalització, un primer pas per part del consistori que pretén dinamitzar aquesta part de la ciutat. 

mobiliari raval santa anna

Paraules clau:

Notícies relacionades