Back to top

S'obre el nou passeig de la Boca de la Mina, però l'entorn continua en obres

Una passejada amb autoritats i veïns oficialitza l'obertura del passeig de la Boca de la mina. La recuperació integral de l'espai s'inaugurarà a la tardor.

Una passejada amb autoritats, tècnics municipals i veïns, ha permès conèixer de primera mà les obres dutes a terme al passeig de la Boca de la Mina, que s'ha obert oficialment a la ciutadania. Al llarg del recorregut s'han instal·lat panells informatius que consten d'un codi QR per conèixer més detalls del valor natural, patrimonial i històric de la zona. Tota la informació es pot consultar aquí.

Amb aquest acte, en què hi han participat un centenar de persones, es dona per completada la primera fase d'un projecte integral que s'amplia amb nous usos i més superfície de zona verda i esbarjo. Les millores inclouen un parc agrari i el parc de les olors.

T'agrada com ha quedat el passeig remodelat? Participa en l'enquesta

La inauguració de l'espai serà a la tardor

Si bé la remodelació del passeig ja està enllestida, el seu entorn continua en obres. D'una banda hi ha el Parc de les Olors, que es manté tancat per consolidar la plantació d'espècies vegetals. I de l'altra, el Parc Agrari, que està inclòs en la segona fase del projecte i que els treballs van avançant segons el ritme previst. Tot plegat finalitzarà el proper octubre o novembre, de manera que la inauguració de l'espai totalment remodelat es durà a terme durant la propera tardor.

El manteniment de la Boca de la Mina costarà entre 50.000 i 60.000 euros l'any

Tres noves rutes saludables

De moment, i per celebrar l'obertura del passeig, la propera setmana es posaran en marxa tres noves rutes saludables al voltant del passeig. De fet, des d'aquest dilluns i fins el divendres 9, de les 6 de la tarda a les 9 del vespre s'instal·larà a la plaça M. Àngels Ollé (davant de l'escola Mowgli), un punt informatiu per donar a conèixer les 3 noves rutes: una de curta, per fer-la a peu, una de llarga, per fer-la caminant o corrent, i una pensada per fer en bicicleta.

passejada per la boca de la mina, davant l'escola mowgli

Es preveu que passat l'estiu s'estrenaran noves rutes, aquestes seran de caire cultural i de l'aigua.

Paraules clau:

Notícies relacionades