Back to top

El nou polilleuger de l'escola Joan Rebull de Reus, a punt

Els veïns del districte Reus Nord valoren positivament el nou equipament, perquè els permetrà ampliar l'activitat esportiva, la cultural i la lúdica

El pròxim mes de setembre, amb l'entrada del nou curs escolar, està previst que finalitzin les obres del nou polilleuger de l'escola Joan Rebull. L'equipament havia d'entrar en funcionament el primer semestre de l'any passat, però a causa de la pandèmia, les obres es van ajornar i el projecte s'ha allargat més del que s'esperava. 

Un espai ben valorat pels veïns

Per la seva banda, els veïns del districte Reus Nord valoren molt positivament el nou equipament, ja que no només permetrà ampliar l'activitat esportiva, sinó la cultural i lúdica. Com altres polilleugers de Reus, l'equipament serà utilitzat pels alumnes de l'escola Joan Rebull, tot i que l'ajuntament ha obert la convocatòria per sol·licitar el pavelló. Des de l'Associació de Veïns Reus Nord han demanat un parell d'hores setmanals per realitzar diferents activitats.

Reus Esport i Lleure va adjudicar a Construccions Jaén Vallés SL el contracte per a la construcció de l'equipament per un import d'1,2 milions d'euros. El polilluger compta amb una pista poliesportiva de 22x44 metres, apta per tota pràctica esportiva de sala, inclosos el patinatge i l'hoquei patins.

Paraules clau:

Notícies relacionades