Back to top

Nou punt de vacunació al Centre MQ de Reus

S’obre per administrar únicament terceres dosis de record i tindrà una capacitat de 300 vacunacions al dia

La Regió Sanitària Camp de Tarragona obrirà a partir de demà dijous, 23 de desembre, un nou punt de vacunació poblacional a Reus. El nou punt serà el Centre MQ Reus, antiga Clínica Fàbregas, al carrer Gaudí número 3. 

Només terceres dòsis

En aquest punt de vacunació s’administraran únicament terceres dosis de record per tal de reforçar l’estratègia de vacunació del Departament de Salut. Aquesta setmana obrirà demà dijous 23 de desembre i el divendres 24 de les 8 a les 14 hores.

El nou espai comptarà amb dos punt d’inoculació i una capacitat diària de 300 dosis. Per tal d’accedir a les cites del Centre MQ ja es pot fer a través del web 

A partir dels 50 anys

El Departament de Salut va obrir ahir la vacunació de la dosi de record per a totes les persones d’entre 55 i 59 anys, que ja poden demanar cita a través del portal vacunacovidsalut.cat. I, a partir d'avui  s’ampliarà la franja d’edat i ja podran demanar cita les persones de 50 a 54 anys. La dosi de record augmenta la immunitat, l’allarga i ajuda a reduir el risc d’ingressar a l'hospital a causa de la COVID-19.

Paraules clau:

Notícies relacionades