Back to top

El nou Reus Deportiu Miró

El Reus Deportiu Miró iniciarà un nou cicle la temporada 2021/2022 després de les baixes d'Àlex Rodríguez, Romà Bancells i Pablo Nájera; uns jugadors que han estat substituïts per Martí Zapater, David Gelmà, Francesco Compagno i el retorn de Pablo del Río.

Amb l'arribada del porter provinent del Noia Martí Zapater; el fitxatge del davanter de Tordera David Gelmà; la incorporació del jove italià Francesco Compagno; i la recuperació de Pablo del Río, el Reus Deportiu Miró viurà un canvi de cicle de cara a la temporada 2021/2022. L'analista de Canal Reus i entrenador d'hoquei patins, Ricard Notario, ens desgrana les claus del nou Reus

Els nous fitxatges

Martí Zapater és un porter jove (23 anys), amb molta projecció i que ja és una realitat i està consolidat a l'OK Lliga. Té una manera d'aturar diferent de la de Càndid Ballart i, per aquest motiu, són compatibles

David Gelmà és un jugador molt físic, amb gol i bon xut de pala dels dos costats. Aportarà desequilibri en l'u contra u. És un jugador diferent de l'Àlex Rodríguez. 

Checco Compagno pot ser un dels jugadors de l'OK Lliga. És un jugador diferencial, que es va carregar el Lodi (el seu exequip) a l'esquena quan feia falta tot i la seva joventut (22 anys). És sòlid, no s'arruga i sempre apareix als partits importants. Portarà el pes ofensiu del Reus Deportiu.

Una temporada llarga

Amb la implantació del playoff pel títol i la nova Lliga Europea, la temporada es presenta llarga i complicada. Segons Notario, l'aficionat s'ha d'esperar "un Reus diferent i suposo que amb intercanvis constants a la porteria". "Serà una temporada que tindrà doble jornada setmanal més un playoff final, per tant, serà atractiva", assegura. 

Plantilla completa

Notario considera que l'equip està "equilibrat i molt complet" i creu que "la manera de jugar del Reus serà molt atractiva". I per si algú ho dubta, "l'escut del Reus sempre aspira a títols. El Reus és candidat a tots els títols, i més amb un playoff. La màgia del Palau no la té cap més pista de l'OK Lliga", rebla. 

Paraules clau:

Notícies relacionades