Back to top

Nous projectes i un nou edifici per continuar mantenint el Tecnoparc com a pol d'atracció

El nou edifici és una proposta que ja es va fer abans de les darreres eleccions municipals, però ara, davant l'alta demanda d'empreses del sector tecnològic per instal·lar-se a la ciutat, s'ha tornat a posar damunt la taula

Reus continua amb la seva aposta ferma per atraure empreses del sector de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació. Amb els espais del CEPID i Tecnoredessa gairebé al 100% de la seva ocupació, el govern municipal es torna a plantejar la construcció d'un nou espai per continuar atraient empreses d'aquest àmbit.

Segons s'ha apuntat aquest dimarts, Reus és la ciutat catalana amb un percentatge més alt d'ocupació en el sector TiC després de Barcelona, amb un 2% d'ocupació enfront del 3,4 de la capital, aglutinant més de 1.300 treballadors d'aquest sector.

Unes xifres que poden continuar creixent davant l'interès d'altres sectors tecnològics d'establir-se a la ciutat, com per exemple blockchain o cadena de blocs, una manera d'emmagatzemar i gestionar dades de forma segura, vinculada al món de les entitats bancàries i les criptomonedes.

D'altra banda, el govern municipal ha tornat a fer especial èmfasi en la creació del hub que uneix tecnologia i nutrició, anunciat el passat 23 de febrer i que depèn, en gran part, d'una partida dels fons europeus Next Generation per desenvolupar-se. Un projecte del qual han anunciat novetats pel pròxim mes de juny.

Paraules clau:

Notícies relacionades