Back to top

Nova àrea d'aparcament provisional al barri del Carme

L'espai serà provisional a l'espera del possible desdoblament del CAP Sant Pere i comptarà amb 76 noves places d'aparcament.
Obres del nou aparcament

El consistori ha començat a treballar al solar que fins ara hi havia a l'entorn del carrer de Sant Benet amb el propòsit de convertir-lo en una nova àrea de zona blava amb 76 noves places d'aparcament.

Aquesta però serà provisional mentre no es faci una transformació més profunda de la zona com el projecte del desdoblament del CAP Sant Pere que s'ubicaria en aquest espai concret.

Mapa de l'aparcament

Demanen una tarifa especial pels veïns i comerciants

La nova zona blava tindrà la mateixa tarifa que les dues ja existents a tocar i serà de llarga estada, amb un màxim de 4 hores. Els veïns celebren l'acció i posen el focus en la transformació del barri. Tot i això, expressen que estarien més satisfets amb una tarifa especial tant per ells com pels comerços de la zona.

A meitats de juny, en marxa

De moment, s'estan fent tasques per anivellar i preparar el terreny per al seu asfaltat i seguiran amb els treballs de pintura i enllumenat. Està previst poder posar l'aparcament en marxa durant la primera quinzena de juny. Tot això, un any després de l'enderroc dels habitatges que hi havia en aquest solar.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades