Back to top

Nova convocatòria d'ajudes a la rehabilitació de pisos buits a Reus

Els habitatges que optin a la convocatòria podran tenir qualsevol antiguitat i hauran d'estar a disposició de la borsa de lloguer municipal 5 anys i mig.

Oberta la nova convocatòria de subvencions a la rehabilitació d'habitatges destinats a formar part de la Borsa de Lloguer de l'Ajuntament de Reus. En total, es destinarà un pressupost de 215.000 euros. La convocatòria d’enguany incrementa l’import màxim de l’ajut, que passa de 10.000 a 15.000 euros per habitatge, sempre que no se superi el 50% del pressupost previst per a l’obra. 

Aquest percentatge podrà ampliar-se fins al 75%, quan la propietat de l’habitatge sigui d’una entitat del tercer sector que tingui com a finalitat facilitar l’accés a l’habitatge a persones en situació de vulnerabilitat. En qualsevol cas, la inversió mínima de l’obra ha de ser de 3.000 euros per habitatge.

Els habitatges que optin a la convocatòria podran tenir qualsevol antiguitat, però hauran de disposar de la corresponent cèdula d’habitabilitat per poder-se beneficiar de la subvenció. Els habitatges hauran d’estar a disposició de la Borsa de Lloguer de Reus durant 5 anys i mig

Paraules clau:

Notícies relacionades