Back to top

Nova convocatòria de subvencions pel sector esportiu i educatiu de lleure de Reus

La convocatòria està dotada amb 1.200 euros, el termini per presentar sol·licituds finalitza el 14 d'agost

L’Ajuntament de Reus obre una segona convocatòria d’ajuts a les empreses del sector esportiu i educatiu en el temps de lleure que permetrà a totes aquelles empreses que han vist reduït el 30% la seva facturació amb motiu dels efectes de la pandèmia poder sol·licitar-hi.

El termini finalitza el dia 14 d’agost i tota la informació és en aquest enllaç

Pla de Reactivació Econòmica i Social

Aquesta convocatòria s’inclou al Pla de Reactivació Econòmica i Social de l’Ajuntament de Reus, convocada per la regidoria d’Empresa i Ocupació, i destinada a pal·liar els efectes econòmics que les mesures de prevenció de la pandèmia han tingut en els sectors d’activitats esportives i d’activitats educatives en el temps de lleure.

La quantia dels ajuts a què poden optar els beneficiaris és de 1.200 euros i es poden començar a presentar a partir d’aquest dijous 5 d’agost.

Els sectors esportiu i educatiu en el temps de lleure són dels més greument afectats, han patit noves aturades i restriccions dràstiques d’aforament que fa preveure una recuperació més lenta, sobretot per aquelles que es desenvolupen en espais tancats.

La convocatòria va dirigida a dos col·lectius específics

  • Activitats de lleure en l'àmbit educatiu, fisicoesportiu i de salut. És a dir, empreses i/o autònoms que ofereixin aprenentatge artístics, d’idiomes o suport en diverses matèries d’aprenentatges, així com serveis i programes educatius; empreses i autònoms que realitzen activitats fisicoesportives de lleure o de salut en el temps de lleure.
  • Activitats esportives: entitats gestores de les instal·lacions esportives censades al Cens d'equipaments esportius de Catalunya, i empreses que gestionen instal·lacions esportives.

Requisits 

La convocatòria possibilitarà l'accés a subvencions als professionals que no disposen necessàriament d'un espai físic fixe on desenvolupen l'activitat, pel fet que és una situació que es produeix sovint en els possibles beneficiaris. En aquest cas, els professionals dels sectors subvencionats que no siguin titulars d'una activitat o negoci amb un centre de treball, hauran de justificar-ho en el moment de fer la sol·licitud amb una declaració responsable que la seva activitat no es realitza dins d'un centre de treball específic i, per aquest motiu, no té llicència municipal d'activitat.

Paraules clau:

Notícies relacionades