Back to top

Nova crida a les famílies amb pobresa energètica per disposar del bo tèrmic

Totes les famílies que ho necessitin poden demanar assessorament al Punt d'Assessorament Energètic (PAE)
estufa

La Regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament de Reus ha enviat un SMS a 247 famílies en situació de pobresa energètica que no tenen domiciliada la factura de la llum per advertir-les que han de facilitar un número de compte a la Subdelegació del Govern a Tarragona abans del 16 de desembre, si volen beneficiar-se del bo tèrmic.

Poden fer-ho de manera presencial, assistint a les oficines situades al número 3 de la plaça de la Imperial Tàrraco de Tarragona, o per telèfon, trucant al número 977 99 90 00.

Amb data 18 de novembre, va sortir publicat al Butlletí Oficial de l'Estat (BOE) un llistat amb totes les famílies de l'Estat espanyol en situació de pobresa energètica a les quals no se'ls podia haver fet l'ingrés de l'import que els corresponia del bo tèrmic perquè no tenien domiciliat el pagament de la factura de la llum.

detall sms

Bo tèrmic

L'octubre de 2018, va entrar en vigor el Reial Decret Llei de Mesures Urgents per a la Transició Energètica Justa i la Protecció dels Consumidors, que recull, entre altres mesures de suport al consumidor, la creació d'un bo tèrmic, una ajuda directa de l'Estat de la qual es poden beneficiar les famílies que abans es beneficiaven del bo social elèctric.

Assessorament energètic

A Reus, tothom que vulgui estalviar en les factures d'electricitat, gas i aigua pot demanar assessorament de manera individualitzada a través del Punt d'Assessorament Energètic (PAE).

Cal demanar cita prèvia a través de reus.cat o trucant al 010.

Informació a Internet

L'Ajuntament de Reus també posa a l'abast de la ciutadania el web de la Taula de la Pobresa Energètica de Tarragona i Reus, on es donen consells per estalviar energèticament i on s'expliquen totes les actuacions que es fan en aquest àmbit.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades