Back to top

Nova dosi de confiança pels Xiquets, que revaliden el 4de8 per Misericòrdia

Els reusencs, que han compartit plaça amb els Moixiganguers d'Igualada i els Nens del Vendrell, han completat l'actuació amb castells de set pisos.

Els Xiquets de Reus han obert plaça amb un 4de8, que han descarregat després d'un peu desmuntat. Es tracta del segon que fan des de l'ensopegada a Igualada, fet que els reforça la confiança en aquesta construcció. A la segona ronda han optat pel 2de7, que tot i que també l'han descarregat, ha anat una mica lent i ha evidenciat falta de rodatge en els pisos superiors. Els de la camisa avellana han tancat les rondes de castells amb un 7de7. Finalment, en actuació conjunta amb les altres colles convidades, els Moixiganguers d'Igualada i els Nens del Vendrell, han fet dos pilars de cinc, en una ronda, i 6 pilars de 4 en una darrera ronda conjunta de comiat.

Els que han marxat més satisfets de l'actuació al Mercadal, però, han estat els Moixiganguers d'Igualada, que han aconseguit el primer 3de9 amb folre de la temporada i han igualat la millor actuació de la seva història. A més de descarregar el seu primer 9 des de la pandèmia, han completat l'actuació amb un 5de8 i un 2de8 amb folre. A les tandes de pilars han fet dos pilars de 5, primer, i 6 de 4 pisos per acabar d'arrodonir la diada.

Finalment els Nens del Vendrell han descarregat el 5de7 en primera ronda, han continuat l'actuació amb un 4de7 amb pilar, i han tancat les rondes castelleres amb un 4de7. S'han acomiadat de plaça amb un pilar de 5, primer, i dos pilars de 4 després.

A una setmana del concurs

Quan queden pocs dies perquè participin al concurs de Tarragona, concretament en la jornada del diumenge 2 d'octubre, els Xiquets de Reus estan treballant sobretot en castells de la gamma de 8, el seu objectiu més proper és recuperar el 3de8 i el 2d8 amb folre, construccions que ja han aconseguit aquesta temporada.

Paraules clau:

Notícies relacionades