Back to top

Nova edició de Biblioteques Chillout a Reus

Aquest cicle s’emmarca dins la programació d’estiu de les Biblioteques Municipals de Reus i en aquesta ocasió tindrà lloc als jardins de la Biblioteca Central Xavier Amorós.

Un any més, aquest dilluns 2 d’agost, comença el cicle 'Biblioteques Chill-out'. Aquest cicle, que va començar al 2016, s’emmarca dins la programació d’estiu de les Biblioteques Municipals de Reus i en aquesta ocasió i per mantenir les condicions de seguretat sanitària tindrà lloc als jardins de la Biblioteca Central Xavier Amorós.

Així doncs, els quatre primers dilluns del mes d'agost, a les 19:00h, un artista local interpretarà diferents peces del seu repertori. A més, a la Sala Central de la Biblioteca s'hi col·locarà una taula amb diferents documents sobre els referents literaris i musicals de cada grup. Novament la selecció dels grups locals amb noves propostes discogràfiques s’ha fet amb l’assessorament de Jordi Sugranyes, autor del llibre Joventut i més enllà: 30 anys de música en català. Per assistir-hi, cal inscriure’s al web 

Programació 

El cicle d'actuacions començarà el dilluns 2 d’agost amb Ariel Santamaria i la Banda del Dr Juantxi. El cantant Ariel Santamaria, a la veu i guitarra, acompanyat de la seva banda del Dr Juantxi, presentarà les cançons del seu darrer doble cd Cançons RTV.  L'àlbum que està inspirat en la ciutat de Reus, mostra a la seva portada multitud de personatges il·lustres.

El 9 d'agost serà el torn de Paula Fitzz. La cantant reusenca amb el cantant i productor musical Cristian Borys s'endinsaran a les seves composicions de ritmes jazzístics, amb referències al funky, àcid jazz i neosoul. Presentaran el seu primer Ep Songs l'd cry you to, un treball que parla d'amor, ruptura, resiliència i sexe. També un petit tastet del seu pròxim àlbum.

El 16 d’agost actuarà El Cantante del Greco. És un espectacle de blues rock interpretat a l'estil dels homes orquestra dels anys seixanta i setanta als Estats Units.  Diferents guitarres, harmònica, bombo, pandereta, i per suposat, la veu. Tot tocat simultàniament en un espectacle que trenca amb els "clitxés" del que és un espectacle acústic.  El Cantante del Greco interpretarà temes propis, algun d'inèdit, tant els que va fer amb la formació Doble Rombo, com els que presenta en el seu últim disc.

I finalment, aquest cicle es tancarà el 23 d’agost amb La Tortuga que nunca tuve.  Amb components afincats al Baix Camp i el Tarragonès, el grup presentarà el seu darrer àlbum d'estudi La Bici d'Hoffmann.  Aquesta jove formació reivindica el pensament crític, tot promovent nous estils musicals.  Barregen el rap, la música electrònica i la rumba.

Paraules clau:

Notícies relacionades