Back to top

Nova etapa al Monterols amb David Cortés al capdavant

Aquest cap de setmana, i després d’haver format part del club com a soci durant trenta anys, David Cortés ha estat presentat oficialment com el nou president del Club Tennis Reus Monterols.

El club va bé”, assegurava el nou president del Club Tennis Reus Monterols, David Cortés, en declaracions a Canal Reus. “Està sanejat, està modernitzat i compta amb un volum històric de socis i sòcies”, afegia. Amb tot, Cortés comentava que entre els objectius del seu mandat hi ha el voler mantenir l’essència d’un club de tennis, però sense donar l’esquena a altres esports amb els quals treballen, com són el pàdel o el fitness, i mantenint-se com un espai familiar, també pels infants i joves.

De la mateixa manera, posava èmfasi en la necessitat d’invertir en unes bones instal·lacions, amb una mirada sostenible i respectuosa amb el medi ambient, i coneixent el club per dins a la perfecció. Durant el primer any es volen recollir les demandes dels socis per poder traçar "el Monterols del futur".

Cortés també va comentar que la situació de relaxació de la pandèmia fa que la seva entrada es doni en un ambient favorable, malgrat que encara hi ha moltes incerteses globals que hauran d’anar encarant al llarg del mandat.

Paraules clau:

Notícies relacionades