Back to top

Nova línia d'ajudes destinades al sector esportiu i educatiu de Reus

En total, es destinaran 160.000 euros per ajudar a aquestes empreses, que han patit durament les restriccions causades per la pandèmia.

L'Ajuntament de Reus ha obert una nova línia de subvencions dedicades exclusivament a les empreses que es dediquen al sector de l'esport i el de l'educació. Es tracta d'una partida total de 160.000 euros, dels quals els negocis podran optar a un màxim de 1.200 euros. 

Segons el regidor d'Empresa i Ocupació de Reus, Carles Prats, aquesta és una aposta per pal·liar els efectes negatius que ha tingut la pandèmia al llarg dels darrers mesos en un sector que 'ha estat durament castigat'. I és que les mesures imposades i l'aforament restringit han representat un cop dur per a moltes empreses i ara, des del consistori, es vol donar un suport a aquestes companyies de la ciutat.

Ajudes per a empreses que han patit pèrdues

En aquest sentit, cal complir una sèrie de requisits per poder optar a aquestes ajudes, entre ells, que hagin iniciat l'activitat econòmica abans de l'1 de gener de 2020 i que el percentatge d’ingressos s’hagi vist reduït durant l’any 2020 en més d'un 40% respecte de l’any anterior.

En total, el consistori reusenc calcula que més d'un centenar d'empreses, unes 120 aproximadament, podran acollir-se a aquesta nova línia d'ajudes que pretenen estimular el sector, molt castigat per la pandèmia. 
 

Paraules clau:

Notícies relacionades