Back to top

Nova manifestació en contra de la pujada d'impostos a Reus

Aquest dilluns, 200 persones s'han tornat a mobilitzar a la plaça del Mercadal per oposar-se a la pujada d'impostos prevista pel govern de Reus

Tercera concentració contra la pujada dels impostos a Reus. Aquest dilluns al vespre s'ha tornat a convocar, a través de xarxes socials i aplicacions de missatgeria, una manifestació per oposar-se a l'expedient d'ordenances fiscals del govern. La concentració ha tingut un seguiment força menor que la de la setmana passada, i ha rondat les 200 persones en el seu punt més àlgid.

En aquest cas sí que ha comptat amb algunes persones que, amb un megàfon, ha portat la veu cantant. Han repartit, entre el públic assistent, models d'al·legacions perquè les registrin durant el període d'exposició pública que hi ha obert. S'ha fet una crida a repetir aquesta manifestació cada dilluns a dos quarts de nou del vespre.

Oposició al nou pla de mobilitat al centre

També han volgut incloure en la concentració una segona protesta, l'oposició al pla de mobilitat del nucli antic. Tot i això, els crits i proclames i el soroll dels manifestants s'ha dirigit contra la pujada de taxes. S'han tornat a sentir lemes com "no pagarem" o "dimissió" dirigits al govern municipal. Com la setmana passada, la manifestació s'ha desplaçat a la plaça del Castell, a la seu del PSC, i aquesta vegada també, a la d'Esquerra Republicana, al raval de Robuster.

Paraules clau:

Notícies relacionades