Back to top

Nova oportunitat per aconseguir els Bons Reus

Gaudeix avui mateix de 4 bons de 5 € de descompte bescanviables en diferents establiments comercials, del sector serveis i d’hostaleria adherits a la campanya Bons Reus.

Aquest matí s'ha presentat la sisena campanya dels Bons Reus. En aquesta edició de tardor es posarà en marxa 80.000 bons amb una inversió de 400.000 euros. Des d'avui dilluns ja et pots descarregar 4 bons de 5 € de descompte bescanviables en diferents establiments comercials, del sector serveis i d’hostaleria adherits a la campanya Bons Reus. 

DESCARREGA ELS TEUS BONS REUS AQUÍ

bons reus tardor

Com funciona Bons Reus?

bons reus

Disposes de 4 bons de 5 € de descompte que pots bescanviar als establiments adherits per cada 15€ de compra. Per poder aconseguir els teus bons ho pots fer través d'aquest web fent clic aquí o dirigint-te als punts de registre presencial:

  • Oficina de Turisme del Gaudí Centre - Plaça Mercadal, 3.Horaris: de 10 a 14 h i de 16 a 20 h, diumenges i festius de 10 a 14 h
  • Oficina de Turisme - Carrer Sant Joan, 34A.Horaris: de 9.30 a 14 h i de 16 a 19 h, dissabte de 10 a 14 h
  • Casa del vi i del vermut - Passeig Sunyer, 4.Horaris: de dilluns a dissabte de 09.30 a 14h i de 16 a 19 hores, diumenges i festius de 10 a 14 hores.
  • Punt Informació - Plaça del Prim.Horaris: de dilluns a dissabte de 09.30 a 14h i de 16 a 19 hores, diumenges i festius de 10 a 14 hores.

Pots consultar tota la informació sobre els punts de registre presencial fent clic aqui.

Pots consultar els establiments adherits fent clic aquí

Quins requisits he de complir per poder registrar-me?

Per poder registrar-te i beneficiar-te dels descomptes has de ser major de 18 anys. En funció del tipus de campanya és possible que es demani estar empadronat a Reus.

Com puc bescanviar els meus bons?

Cada bo el pots bescanviar per una compra mínima de 15 €. Si fas una compra amb un import superior, pots utilitzar més d'un bo a la mateixa compra:

  1. Bo per una compra mínima de 15 €
  2. Bons per una compra mínima de 30 €
  3. Bons per una compra mínima de 45€
  4. Bons per una compra mínima de 60€

Abans del pagament de la teva compra has d'ensenyar a la persona que t'està atenent el bo/bons (imprès o mitjançant un dispositiu mòbil) per poder validar el bo i aplicar el descompte corresponent a la teva compra.

Els bons són d'ús personal i intransferible. En el moment de la compra, l'establiment pot demanar-te el document d'identitat per confirmar que ets el titular dels bons que vols bescanviar.

Paraules clau:

Notícies relacionades