Back to top

Nova plataforma per impulsar la participació ciutadana a Riudoms

Riudoms ha impulsat la prova pilot d'una nova plataforma digital per tal que els seus veïns i veïnes puguin participar de les diferents decisions del municipi.

Imaginem Riudoms és la nova aplicació que ha posat en marxa Riudoms per tal que els seus ciutadans puguin decidir sobre diferents qüestions que afecten el municipi. És a dir, totes aquelles persones que estiguin empadronades a Riudoms poden fer comentaris, aportar idees o informació d'aquells temes que el govern decideixi publicar a l'aplicació.

De moment, es tracta d'una prova pilot que s'ha pogut tirar endavant gràcies a la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Tarragona. Per la seva banda, l'Ajuntament de Riudoms ha decidit presentar la plataforma dos dies abans de la Fira de l'Avellana perquè durant els tres dies de la fira hi haurà dues persones que ajudaran a tots aquells ciutadans que vulguin fer l'enquesta.

De moment, es disposa d'un projecte en obert dins la plataforma de participació, anomenat Imaginem Riudoms. Un projecte de participació ciutadana començat l'any passat i que ha d'acabar amb la redacció del POUM de Riudoms, fet pel qual donarà el futur nom de l'aplicació.

Paraules clau:

Notícies relacionades