Back to top

Nova programació d'hivern-primavera als Centres Cívics de Reus

S'han programat un total de 180 activitats, 35 de les quals són gratuïtes, i s'ha ampliat l'oferta de tallers gastronòmics, artístics i d'activitats físiques

El Centres Cívics de Reus inicien un nou quadrimestre amb 180 activitats programades, 35 de les quals completament gratuïtes per garantir-ne l’accés a tothom. La nova programació inclou els eixos temàtics habituals amb la incorporació d’alguns tallers sobretot en l’apartat de gastronomia, arts i activitat física

El fullet de la programació d’hivern i primavera 2023 continua amb la nova imatge presentada en la darrera programació de l’any passat, amb un format de diari i amb les activitats classificades segons eixos temàtics per tal de facilitar la cerca de les activitats:

 • Per expressar-se per a les activitats d’arts plàstiques i escèniques
 • Per cuidar-me per a les activitats físiques, esportives i balls
 • Per comunicar-me on hi ha les activitats de fotografia, idiomes i informàtica
 • Per cuinar amb les diferents activitats de gastronomia

Consulta totes les activitats

La programació d’activitats gratuïtes es continua consolidant amb una oferta que s’ha agrupat en quatre eixos:

 • En família: activitats en família, on els pares, mares o avis poden venir a realitzar l’activitat programada conjuntament.
 • Ens movem: amb sortides per conèixer l'entorn més proper de la nostra ciutat promovent la salut i el benestar.
 • Parlem de: xerrades de temàtiques diverses com a espais de difusió cultural i de coneixement.
 • Espai gastronòmic: tallers de cuina

Novetats

centres cívics

En l’apartat de novetats, cal remarcar l’ampliació de l’oferta en l’apartat de gastronomia.

Al Centre Cívic Migjorn continuen els tallers de cuines del món; s’afegeix la cuina mexicana i snacks dels 80 (huesitos, phoskitos, tigreton...).

Al Centre Cívic del Carme s’afegeix la gastronomia grega i tailandesa, així com dolços nòrdics o tradicionals. També s’incorporen altres versions dels tradicionals cursos d'anglès amb demostracions de cuina o contant històries i noves propostes per entendre els misteris del cinema o conèixer el nom dels arbres de la ciutat. També continuen els cursos d'activitat física i es renova el taller de sòl pelvià que ha estat un èxit en les darreres edicions.

En l’àmbit de les arts gràfiques, plàstiques i escèniques, s’incorpora una nova activitat de guitarra elèctrica i de ceràmica a Mas Abelló.

Al Mestral torna la dansa del ventre; l’activitat per aprendre a meditar i els batuts Detox.

Al Migjorn s’introdueix un monogràfic de reixeta de cadires i balancins per aprendre a restaurar mobles antics. En fotografia s’estudiarà el retrat i també hi haurà taller d’automaquillatge amb les darreres tendències d’aquesta primavera.

Del Ponent cal destacar un nou taller de lectura infantil i el taller d'Art-teràpia “Pintem les emocions”. Continuen les activitats físiques incorporant en cada sessió alguna novetat.

Finalment, al CC Llevant continuen les coreografies k-pop; Chi Kung; fotografia analògica i dolços per a l’hora del cafè.

Inscripcions

El termini de preinscripció a les activitats estarà obert a partir de l’1 de febrer de 2023. Les matrícules romandran obertes mentre hi hagi places disponibles. Es faran preferentment per internet o presencialment a les consergeries dels centres cívics, de 9.00 a 13.00 h i de 16.00 a 20.00 h, en el cas que no siguin possibles les altres vies.

S’aplicaran descomptes del 15% a aquelles persones que acreditin:

 • Majors de 65 anys.
 • Joves fins a 30 anys.
 • Titulars carnet de família nombrosa, monoparental.
 • Persones amb discapacitat legalment reconeguda a partir del 33%.
 • Persones en situació d’atur laboral.

Per a poder gaudir d’aquests descomptes caldrà fer la inscripció de forma presencial als centres cívics.

Paraules clau:

Notícies relacionades