Back to top

Nova subhasta benèfica dels vins del Montsant i Priorat

La Fira del Vi de Falset, la DO Montsant i la DOQ Priorat faràn una segona subhasta virtual aquest dissabte per a recaptar fons per a l'investigació científica contra la COVID-19. L'acte serà conduït pel periodista Xavier Graset i es podrà seguir en directe per Instagram.
Nova subhasta benèfica dels vins del Montsant i Priorat

El món vinícola del Priorat no descansa malgrat 'emergència sanitària de la COVID-19 i es que la Fira del Vi de Falset, conjuntament amb la DO Montsant i la DOQ Priorat han organitzat una nova subhasta benèfica per recaptar fons per a la recerca contra la COVID-19.

De fet, el passat 2 maig ja va tenir lloc una primera subhasta de vins que va permetre recaptar fins a 2.074 euros, que ja han estat lliurats l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili.

Instagram Live

El periodista Xavier Graset serà l'encarregat de conduïr l'acte aquest dissabte 16 de maig  a les 12 del migdia, via Instagram Live i a través del compte de la Fira del Vi @firadelvifalset. El proper 23 de maig està prevista una tercera subhasta.

un dels lots de la subhasta de la Fira del Vi de Falset

Els fons recptats aniràn destinats a l'Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili

L’IISPV és un institut de referència nacional i internacional en investigació i translació biomèdica, i va ser l’escollit pels organitzadors de la subhasta, atès que coordina la recerca contra la  Covid-19 a les comarques de Tarragona i les terres de l’Ebre. L’Institut treballa conjuntament amb l’Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII, l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus, l’Institut Pere Mata i la Universitat Rovira i Virgili, per trobar noves eines per combatre el SARS-CoV-2.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades