Back to top

Nova temporada pels 19 equips del Bàsquet Manyanet

El club ha recuperat el volum d'inscripcions d'abans de la pandèmia i compta amb un total de 19 equips per aquesta temporada.

La secció de bàsquet del col·legi Pare Manyanet ja ha donat el tret de sortida a la nova temporada. Aquest diumenge, el pavelló de l’escola reusenca es va vestir amb una llarga catifa dels colors del club, el verd i el groc, que va donar pas a tots i cadascun dels jugadors i jugadores dels diferents equips d’enguany.

Des dels equips petits de P-5 i els prebenjamins de 1r, fins als sèniors masculí i femení del club van passar per davant de la càmera en un acte ple de familiars, a les grades, que els van rebre com a veritables esportistes d’elit. I és que l’esdeveniment va servir de celebració per l’arribada a una era postpandèmica on, segons sembla, la vida al pavelló està tornant a la normalitat.

Rècord de jugadors i jugadores base

Al llarg dels diferents parlaments, tant del coordinador de la secció com de les autoritats polítiques, es va voler destacar el retorn al volum d’inscripcions d’abans de la pandèmia, en un total de 19 equips, com també que el nombre de jugadors i jugadores dels equips base de l’entitat són els més alts de la història del club. 

Presentació Bàsquet Manyanet

Paraules clau:

Notícies relacionades