Back to top

Nova tractorada d'Unió de Pagesos pels presos polítics

El sindicat ha convocat tres tractorades simultànies el proper 21 de desembre. La capital del Baix Camp acollirà una de les sortides de la mobilització fins a la presó de Mas d'Enric.
Unió de pagesos ha convocat tres tractorades simultànies el proper 21 de desembre. La capital del Baix Camp acollirà una de les sortides de la mobilització fins a la presó de Mas d'Enric.

El proper 21 de desembre és la data que Unió de Pagesos ha fixat per convocar 3 tractorades a tot Catalunya que aniran fins als diferents centres penitenciaris on es troben els presos polítics independentistes. El sindicat vol denunciar una vegada més les conseqüències de la sentència del procés i considera que la condemna per sedició vulnera els drets socials i les llibertats.

Diferents sortides a tot Catalunya amb 3 destins

Les marxes començaran des de diferents punts de Catalunya fins a arribar a les presons de Lledoners, Mas d'Enric i Puig de les Basses. La ciutat de Reus iniciarà una de les mobilitzacions des de l'Estadi Municipal conjuntament amb els pagesos de la Ribera d'Ebre, la Terra Alta i el Priorat a dos quarts de nou del matí. Des de la capital del Baix Camp es dirigiran fins a Tarragona, punt on es trobaran amb la resta de marxes de la demarcació i en una sola columna es dirigiran fins al Catllar, a la presó de Mas d'Enric.

roda de premsa prèvia a la tractorada organitzada per Unió de Pagesos pel 21 de desembre

Acte solidari per a la defensa dels drest civils i les llibertats

L'acció tancarà amb diversos parlaments simultanis des de les 3 presos catalanes amb la presència de membres de l'Associació Catalana pels Drets Civils, entitat creada pels familiars dels politics empresonats. Durant l'acte també es col·locarà una caixa de solidaritat per tal que tothom qui ho vulgui pugui fer un donatiu pels presos.

El sindicat preveu la mobilització d'uns 200 tractors a la província i la participació de pagesos que es desplaçaran amb vehicle particular.

Paraules clau:

Notícies relacionades