Back to top

L'Ajuntament projecta una nova escola bressol municipal a la zona sud

El govern està buscant fórmules per finançar els dos milions i mig d'euros que costarà el nou equipament. Ara que s'ha justificat la seva necessitat, es busca treballar en la seva viabilitat.

L'alcaldessa Sandra Guaita ho anunciava durant el balanç dels 100 dies de mandat: La ciutat necessita una nova escola bressol municipal. Tot i que encara no s'ha explicat en quin punt exacte anirà, sí que ha transcendit que es vol ubicar a la zona sud de la ciutat, on hi ha un creixement poblacional important atenent el fet que hi viuen moltes famílies joves. Més enllà d'això, el govern justifica la necessitat del nou equipament. Amb dades a la mà, només un de cada tres nens i nenes d'entre 0 i 3 anys està escolaritzat.

Ara el gran problema és afrontar el finançament. L'Ajuntament té comptabilitzada una inversió de 2 milions i mig d'euros per poder tirar endavant la construcció de la nova escola bressol municipal i cal veure si es poden aconseguir fons europeus que contribueixin a garantir la inversió. Segons la regidora d'Educació, Pilar López, també "caldrà parlar amb la Generalitat", per intentar aconseguir més diners. 

Un nou mapa amb més escoles bressol municipals

El govern no descarta noves escoles en altres punts de la ciutat i asseguren que cal refer de dalt a baix el mapa d'escoles bressol municipals a la ciutat després d'anys que no se n'hagi construït cap. 

Paraules clau:

Notícies relacionades