Back to top

Noves activitats turístiques per conèixer el Baix Camp

El Consell Comarcal del Baix Camp i la marca turística Muntanyes de la Costa Daurada han presentat la primera edició del calendari d'activitats turístiques per tota la comarca

El Consell Comarcal del Baix Camp ha presentat un calendari que compta amb un total de set activitats que inclouen des de rutes de senderisme i gastronomia per Capafonts, fins a un descens per rius i torrents de les muntanyes de Prades. Tot plegat amb la intenció de donar a conèixer el potencial que té el Baix Camp. Les diferents activitats es duran a terme al llarg d'aquesta primavera i estiu. Amb motiu del notable creixement que s'ha detectat aquests últims anys pel que fa al turisme de proximitat a la comarca, el projecte vol potenciar tots els pobles i racons que ofereix.

Per l'alta diversitat de paisatge, el Baix Camp es converteix en una atracció turística de qualitat que ofereix un ventall de propostes per connectar als visitants amb la mateixa gent que hi viu i hi treballa. Les activitats permetran descobrir el territori de manera tranquil·la i pausada, respectant la natura i cuidant l'entorn. 

Diferents activitats 

La primera activitat està programada pel diumenge vint-i-sis de març i serà una ruta de senderisme que arrencarà a l'antiga Baronia i acabarà al castell-monestir d'Escornalbou, passant per l'Argentera i Duesaigües. Les inscripcions per aquesta primera ruta es poden fer a través de la pàgina web d'El Brogit. Les places són limitades i varien depenent de l'activitat.

Calendari d'activitats

El calendari es pot consultar a través de la pàgina web del Consell Comarcal del Baix Camp i la marca turística de Muntanyes de la Costa Daurada.

Paraules clau:

Notícies relacionades