Back to top

Noves millores a l'Aeroport de Reus de cara a l'estiu

El primer trimestre del 2019 ha estat fluix pel que fa al nombre de passatgers de l'Aeroport de Reus. Tot i això, durant la Taula estratègica, la reunió periòdica que fan els membres de l'equipament, s'ha donat a conèixer l'arribada de noves rutes aèries que incrementaran la xifra d'usuaris de cara a la temporada d'estiu, superant el milió.
Aeroport de Reus

La tardana Setmana Santa és un dels factors que ha generat uns baixos resultats en el flux de passatgers que han passat per l'Aeroport de Reus durant el primer trimestre del 2019. Així ho diuen els membres de la Taula estratègica, celebrada aquest dijous, on s'ha anunciat que malgrat aquest inici dèbil d'any, les expectatives de cara a la temporada d'estiu són prou positives. L'arribada de noves rutes aèries, com els vols de Ryanair a Londres Southend i Gdansk, i la nova connexió de Norwind Airlines amb Moscou potenciarà aquest increment.

Tal i com explica el regidor de Promoció Econòmica de Reus, Marc Arza, "l'expectativa per aquesta temporada d'estiu és molt positiva i es superarà el milió de passatgers, com ha passat en els últims anys".

L'Aeroport de Reus incorporarà per a la temporada d'estiu noves línies d'autobusos cap a Tarragona i Barcelona. Amb l'objectiu de millorar la seva connectivitat amb transport públic, posarà en servei cinc autobusos diaris cap a Barcelona i entre tres i cinc cap a Tarragona. En el cas dels autocars cap a la Costa Daurada, es desdoblaran dos recorreguts: un passarà per Cambrils i PortAventura i l'altre per Salou i La Pineda. Una acció que permetrà donar resposta al gruix de passatgers que s'espera a partir de l'1 de juny.

Paraules clau: