Back to top

Noves passes endavant per traslladar el Mercat del Carrilet

Després d'adquirir una nau ubicada a l'avinguda del Carrilet, ara el consistori treu a licitació per 58.000 € el projecte bàsic i l'executiu que han de definir exactament com serà el nou mercat: tindrà 1900 m², més o menys els mateixos que l'actual, i disposarà d'un espai reservat per a un supermercat i una cafeteria

El govern de Reus continua fent passes endavant per canviar d'ubicació el Mercat del Carrilet. Després d'adquirir una nau ubicada a l'inici de l'avinguda del Carrilet la passada tardor, ara el consistori treu a licitació per 58.000 euros el projecte bàsic i l'executiu que han de definir exactament com serà el nou mercat en aquest espai.

Es preveu que tingui una superfície de 1900 m², més o menys els mateixos que l'actual, i disposarà d'un espai reservat per a un supermercat i també per una cafeteria. També es renovarà completament la coberta i es destinarà a la producció d'energia renovable amb plaques fotovoltaiques.

Des del consistori defensen que aquesta nova ubicació permetrà crear una nova centralitat i connectar millor la zona del Carrilet amb el centre de la ciutat i els nous equipaments que pretenen ubicar entorn l'estació d'autobusos, a l'actual mercat.

Sobre els dubtes de mobilitat que planteja la nova ubicació asseguren que quedaran resolts amb la redacció del projecte. A més, el batlle de la ciutat ha apuntat que l'edifici que es troba davant serà enderrocat, el que permetrà ampliar el pàrquing soterrat i connectar-lo amb el nou mercat.

Reunió amb les paradistes

L'executiu municipal també ha explicat que fa poques setmanes va mantenir una reunió amb les actuals paradistes. En aquesta línia, apunten que encara s'ha de definir quin model d'explotació tindran les parades del nou mercat: si les paradistes actuals tindran alguna preferència o si serien gestionades a través d'una concessió o d'un arrendament.

Paraules clau:

Notícies relacionades