Back to top

Novetats curs 2021-2022: Els alumnes vacunats no hauran de fer quarantena

Les classes seran 100% presencials i començaran el 13 de setembre. L'alumnat haurà de seguir portant la mascareta i al pati ja es podrà barrejar amb altres grups bombolla del centre.

A les portes de setembre, el govern de la Generalitat ha presentat el protocol a seguir durant el curs escolar 2021-2022. Unes mesures que s'adapten a la situació actual amb possibilitat de modificació de cara al segon trimestre. A trets generals, es mantenen les mesures d'higiene i l'ús obligatori de la mascareta a partir dels 6 anys.

Novetats del curs 2021-2022

El nou curs presenta novetats i és que tots aquells alumnes que tinguin la pauta de vacunació completa no hauran de fer quarantena en cas de positius a l'aula. Així doncs, a diferència de l'any passat, els diferents grups bombolla podran barrejar-se a l'hora del pati. Això sí, sempre amb mascareta i distància de seguretat. En aquest sentit, els alumnes només podran treure's la mascareta quan estiguin a l'aire lliure i en contacte únicament amb el seu grup bombolla. Enguany, els pares sí que podran entrar a l'interior dels centres.

Un 13,5% dels joves entre 12 i 15 anys tenen la pauta completa

Tot plegat, quan el 90% dels professionals de l'educació ja tenen la pauta de vacunació completa. Ara és el torn dels joves entre 12 i 15 anys que ja han començat a vacunar-se. El govern insisteix en la importància d'aquest grup. De moment, només un 13,5% tenen la pauta completa.

Paraules clau:

Notícies relacionades