Back to top

Novetats literàries de Sant Jordi | 1

Parlem amb Marta Magrinyà, Monika Escuer i Enric Company que han presentat els seus llibres en la trobada d'autors de 9 Grup Editorial organitzada al Teatre Magatzem de Tarragona

Els autors del territori tenen dies de feina carregats de presentacions de llibres, trobades d'autors i preparatius per Sant Jordi. Entre tots ells, la reusenca Marta Magrinyà presenta La diligència, una novel·la que narra una aventura marcada pels intricats vincles entre els protagonistes, que comporta enfrontaments a vida o mort, situacions insòlites i aliances que acaben fent història.

Una altra reusenca, Monika Escuer presenta En Pere, un ratolí al Colmado Baró, un llibre infantil que vol posar en valor el comerç tradicional de la ciutat. A través de les peripècies d'aquest personatge, el petit lector s'endinsarà en una història d'aventura màgica i amistat.

I si el que voleu és fugir del gènere de ficció, Enric Company presenta Impactar en publico, un llibre on aquest presentador i monologuista explica les seves vivències en aquest ofici.

Tots ells han presentat les seves publicacions en la trobada d'autors de 9 Grup Editorial celebrada al Teatre Magatzem de Tarragona juntament amb altres escriptors de la demarcació.

Paraules clau:

Notícies relacionades