Back to top

Novetats literàries de Sant Jordi | 3

Parlem de la primera novel·la de Laura Fabregat "La vida per dins", d'un nou poemari de la riudomenca Glòria Coll i també amb Enric Tricaz que presenta "Una vida per la música", un llibre que parla de la trajectòria de l'associació Reus Concerts.

La Nur, una nena de nou anys, s'enfronta al que implica fer-se gran, assetjada per preguntes sense resposta, neguits i temors que li impedeixen saber per què mai no pot encaixar enlloc. Aquesta és part de la sinopsi del llibre de Laura Fabregat, que s'estrena en el gènere de novel·la. Sota el títol, 'La vida per dins', el llibre tracta d'una història d'iniciació i de pas a la vida adulta, que ens parla de com anem abandonant el nen que portem dins.

Una altra de les moltes novetats literàries que podrem trobar aquest Sant Jordi i que fuig de la novel·la és el poemari 'A través' de Glòria Coll. Es tracta del llibre guanyador del Premi de poesia dels 'Jocs Florals de Barcelona i el quart poemari que presenta aquesta escriptora riudomenca.

I pels més reusencs de Reus arriba el llibre 'Una vida de música' sobre la trajectòria de l'associació centenària Reus Concert. Tot plegat de la mà d'Enric Tricaz que ofereix un recull de tots els artistes que han trepitjat la capital del Baix Camp a través d'aquesta entitat. Un llibre no només pels lectors que coneguin l'associació, sinó també per a tots els amants de la música.

 

Paraules clau:

Notícies relacionades