Back to top

Novetats literàries de Sant Jordi | 5

Avui coneixem 'La pausa dels dies', del periodista Xavier Graset; parlarem de la primera novel·la de Rosana Andreu i acabarem amb la Maria Aragonès, que amb només 15 anys ha publicat la seva segona novel·la

Sota el títol 'La pausa dels dies', el periodista Xavier Graset presenta un recull d'articles publicats al Diari de Tarragona i al Punt Avui, tot plegat en format dietari i on plasma reflexions i petites històries del dia a dia d'uns temps amb un ritme de vida és pausat.

Pels que prefereixin la novel·la negra, recomanem 'La taca de sang', la primera publicació d'aquest gènere de Rosana Andreu que ens porta una història fosca on s'ha de resoldre un crim masclista.

I acabem amb el llibre 'Solo te quiero a ti'. Es tracta de la segona part d'una publicació ja presentada per la jove Maria Aragonès, que amb només quinze anys ha escrit dos volums d'una història d'amor.

Poemaris, llibres d'assaig, biogràfiques... per aquest Sant Jordi podem trobar prop de 200 publicacions de proximitat de tota mena, tot i que la novel·la encara és el gènere per excel·lència.

Paraules clau:

Notícies relacionades