Back to top

Novetats Sant Jordi 2023 | Autors de Reus i la demarcació

Parlem amb diversos autors de Reus i la demarcació per conèixer les seves novetats literàries

Xavier Graset - 'La pausa dels dies'

El periodista presenta un recull d'articles publicats al Diari de Tarragona i al Punt Avui, tot plegat en format dietari i on plasma reflexions i petites històries del dia a dia d'uns temps amb un ritme de vida és pausat.

Rosana Andreu - 'La taca de sang'

La primera publicació de novel·la negra de l'autora, que ens porta una història fosca on s'ha de resoldre un crim masclista.

Maria Aragonès - 'Solo te quiero a ti'

Es tracta de la segona part d'una publicació ja presentada per la jove escriptora, que amb només quinze anys ha escrit dos volums d'una història d'amor.


 Coia Valls - 'El llegat de les cendres'

El 1348 un grup de 7 dones s'enfronten a una situació dramàtica provocada per la gran pesta a Barcelona. Davant la falta de molts homes, són les dones qui han de tirar endavant per fer-se càrrec de la ciutat.

Jordi Nogués - 'Cròniques vora el foc'

Un recull d'una quinzena de relats breus molt íntims on l'autor plasma diversos pensaments, reflexions i situacions.


Laura Fabregat -  'La vida per dins'

La Nur, una nena de nou anys, s'enfronta al que implica fer-se gran, assetjada per preguntes sense resposta, neguits i temors que li impedeixen saber per què mai no pot encaixar enlloc.

Glòria Coll - 'A través'

Llibre guanyador del Premi de poesia dels Jocs Florals de Barcelona i el quart poemari que presenta aquesta escriptora riudomenca.

Enric Tricaz - 'Una vida de música'

El llibre tracta sobre la trajectòria de l'associació centenària Reus Concert. 


Màrius Domingo - 'Excursions a peu per les Muntanyes de Prades'

Una publicació de butxaca amb les quinze millors rutes i indrets d'aquest paratge natural, però que no és una guia tècnica qualsevol.

Helena Martínez -  'La Casa de les absències'

Un poemari guanyador del premi Pont Vell de poesia del certament literari Vila de Montblanc. Es tracta d'un recull amb poemes molt personals de l'autora on posa nom als dubtes i al contrasentit de viure i haver viscut.

Luís Bolívar - 'Tras el fuego las cenizas'

Una nova entrega de la saga 'Los lazos invisibles'. En aquest segon volum, seguim amb els personatges Ernesto Delgado i Carles Gil, dos policies de bàndols contraris que han de resoldre uns crims conjuntament en la Barcelona anarquista a principis de la Guerra Civil Espanyola.


Marta Magrinyà - La diligència

Una novel·la que narra una aventura marcada pels intricats vincles entre els protagonistes, que comporta enfrontaments a vida o mort, situacions insòlites i aliances que acaben fent història.

Monika Escuer - En Pere, un ratolí al Colmado Baró

Un llibre infantil que vol posar en valor el comerç tradicional de la ciutat. A través de les peripècies d'aquest personatge, el petit lector s'endinsarà en una història d'aventura màgica i amistat.

Enric Company - Impactar en publico

Un llibre on aquest presentador i monologuista explica les seves vivències en aquest ofici.

Paraules clau:

Notícies relacionades