Back to top

El número 1 del món, en joc al Màster Final de Barcelona

La reusenca Ariana Sánchez i la seva companya Paula Josemaría buscaran acabar l'any en la primera posició de la Race 2022.

L'últim torneig de l'any al World Padel Tour ja ha arribat. El Palau Sant Jordi de Barcelona es vesteix de gala per acollir el Màster Final, un torneig que la reusenca Ariana Sánchez i Paula Josemaría van aconseguir l'any passat després de derrotar Marta Marrero i Lucía Sainz en la final. Enguany, el binomi català-extremeny arriba en primera posició del rànquing i de la Race 2022, una posició que volen defensar en aquest torneig: han de guanyar o igualar el resultat de Gemma Triay i Alejandra Salazar -les grans rivals a batre-, per ser les millors del món al final de l'any. 

Set títols 

Ariana Sánchez i Paula Josemaría es planten al Màster Final després d'haver disputat fins a disset finals del World Padel Tour enguany, set de les quals s'han decantat per la reusenca i la de Moraleja. El debut de Màgic Sánchez i Dinamita Josemaría serà aquest dijous a la tarda (17 h), contra les germanes Alayeto

FOTOGRAFIA: World Padel Tour

Paraules clau:

Notícies relacionades