Back to top

Núria Castán finalitza cinquena en la primera prova del Freeride World Tour 2021

L'estació d'Ordino Arcalís, a Andorra, ha acollit la primera prova del Freeride World Tour 2021. La francesa Marion Hearty s'ha emportat la victòria amb 84 punts, mentre que Castán n'ha sumat 61 i ha finalitzat cinquena.

Núria Castán, la rider d'Almoster, ha finalitzat en cinquena posició en la primera prova del Freeride World Tour, disputada a Ordino Arcalís (Andorra). L'esportista de Head Snowboard començava la competició a casa, amb l'objectiu de mantenir-se entre les quatre millors esportistes del món d'aquesta disciplina. La francesa Marion Hearty s'ha emportat la victòria d'Ordino amb 84 punts, mentre que Castán n'ha sumat 61,33, després de completar una línia molt tècnica, amb diversos salts de roca durant el descens. La pròxima competició de la d'Almoster tornarà a ser a Andorra, el dimecres 24 de febrer. Aquesta és la segona temporada de la rider a l'elit de l'snowboard mundial.

nuria castan

FOTOGRAFIES: Freeride World Tour

La rider no ha pogut millorar la segona plaça aconseguida l'any passat en territori andorrà. La temporada passada Castán també va començar el Freeride World Tour en cinquena posició a la primera prova, en aquest cas, disputada al Japó.

Classificació final

  1. Marion Haerty 84,00 punts
  2. Erika Vikander 75,00 punts
  3. Katie Anderson 71,33 punts
  4. Manuela Mandl 69,67 punts
  5. Núria Castán Barón 61,33 punts
  6. Anna Orlova 52,33 punts
  7. Claire McGregor 36,33 punts
  8. Michaela Davis-Meehan 21,67 punts

 

Paraules clau:

Notícies relacionades