Back to top

Núria Castán, obligada a finalitzar la temporada a causa del confinament

Tot i que no podrà finalitzar la temporada, la 'rider' d'Almoster ja té garantida la permanència al 'Freeride World Tour', la màxima competició de l'snowboard mundial.
Núria Castán, confinada a Benasque

FOTOGRAFIA: Núria Castán

Desenllaç agredolç de la temporada per Núria Castán qui aquest any ha debutat com a rookie al Freeride World Tour, la competició d'snowboard més important del món.

El confinament per la COVID-19 ha obligat a suspendre la final del campionat, que s'havia de celebrar a Verbier, Suïssa, del 28 de març al 5 d'abril.

L'esdeveniment suposava un premi per la rider d'Almoster, qui ja havia assolit la permanència enguany a la categoria després d'obtenir la quarta posició en el rànquing general femení.

Un any més al 'Tour'

Només les quatre primeres classificades tenen opcions de participar en aquesta final, que es converteix anualment en un focus mediàtic per tots els amants de la neu.

Tot i quedar suspesa, els objectius de Castán ja estan assolits, després de garantir la seva continuïtat l'any vinent al Freeride World Tour.

La del Baix Camp valora el seu debut positivament i lamenta la suspensió, però se centra ara a finalitzar el seu projecte de final de carrera en un any que assegura, que ha estat de canvis i sorpreses.

"En el mateix any del meu debut també acabo la carrera d'aquí a poc. L'experiència ha estat fantàstica, tant en l'àmbit esportiu com en el personal".

Tot un contratemps per la rookie, que no sap quan podrà tornar a pujar sobre la taula, i que ja té ganes d'iniciar la fase preparatòria de la màxima competició de l'snowboard mundial. 

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades