Back to top

Núria Castán seguirà un any més al 'Freeride World Tour'

La 'rookie' de la màxima categoria de l'snowboard mundial s'assegura el pas a la gran final després de situar-se quarta en el rànquing general femení.
Núria Castán a Fieberbrunn, Àustria

FOTOGRAFIA: Núria Castán

Núria Castán, qui diumenge 8 de març va disputar la quarta prova del Freeride World Tour, seguirà un any més competint a la màxima de l'snowboard després d'assolir la cinquena plaça en aquest test.

Una puntuació que li permet complir l'objectiu de la temporada; situar-se quarta en el rànquing general femení, i per tant, viatjar a Suïssa per disputar la gran final, que se celebrarà del 28 de març al 5 d'abril. Allí es decidirà quina és la posició final de la del Baix Camp en aquest primer any de debut al Freeride World Tour.

Castán ha protagonitzat una caiguda espectacular després d'escollir una sortida i una línia arriscada. Tot i així, la d'Almoster ha set capaç de seguir el descens i completar la línia amb els salts previstos.

Finalment, ha obtingut 50 punts tot i la penalització de la caiguda. En aquests moments en suma un total d'11.800 després de finalitzar totes les competicions possibles.

Paraules clau:

Notícies relacionades